Ditt hår - vår lidenskap

Frisører med hjerte for faget

Hos oss står kunden alltid i fokus, og vi er opptatt av at du skal få god behandling i salongen. Vi bryr oss om deg og dine ønsker med ditt hår. En grundig konsultasjon av håret ditt, får oss til å vite akkurat hva som passer for deg.

Om du er ute etter en enkel klipp eller vil prøve noe helt nytt, så vil vi gjøre vårt beste for at du skal bli helt fornøyd. Vi elsker å være kreativ og nyskapende, og tilbyr en rekke tjenester for damer, herrer og barn. 

 Vi er et team med lang erfaring og god forståelse for faget. Med god atmosfære, god service og gode massasjestoler, vil vi gi deg en behagelig opplevelse etter å ha besøkt oss. 

Vi har en egen avdeling der vi utfører brynstyling, vippeløft og voksing. Og et eget rom til Brudepynting. 

Vi er opptatt av videreutvikling og kursing, så vi holder oss hele tiden oppdatert på nye teknikker og produkter som kommer på markedet for at du skal få en fin opplevelse hos oss. Våre kunder står alltid i fokus, og vårt ønske er at alle skal få en behagelig opplevelse når de besøker våres salong.

Vi verdsetter kunnskap, kompetanse og videreutvikling.

Salong Nova

Hva kan vi tilby?

Vi tilbyr alt innen klipp, farge og styling av både menn, kvinner og barn.

Salong Nova har også spesialisert seg innen brynstyling og har høy kompetanse når det kommer til både forming, styling og farging av vipper og bryn.

Keratin behandling, hår Botox og Hairtalk Extensions er også populære behandlinger vi utfører.